VIDEO – Gafă de proporții la Premiile Oscar. Trofeul pentru cel mai bun film anunțat greșit

0 242

Premiile Oscar 2017 vor intra în istorie pentru gafa făcută la anunțarea premiului pentru cel mai bun film. După ce „La La Land” a fost anunțat drept câștigătorul iar protagoniștii urcaseră deja pe scenă s-a anunțat că, de fapt, trofeul revine peliculei „Moonlight!”.

Moonlight este un film care urmăreşte viaţa unui tânăr de culoare, din copilărie până la maturitate, care se zbate între dependenţa de droguri a mamei sale şi orientarea lui sexuală. Filmul abordează o serie de teme, printre care relaţia părinte-copil, identitate şi prejudecăţi. Naomie Harris, nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul mamei din Moonlight, spune că filmul este despre dragoste, nicidecum despre persoanele de culoare sau orientari sexuale. „Moonlight” a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film dramă şi era favorit, alături de „La La Land”, în cursa pentru cel mai important Oscar, având opt nominalizări, anunță Digi24.
CITIȚI ȘI: Premiile Oscar 2017 – Cel mai bun film al anului este Moonlight. Lista completă a câștigătorilor
Momentul deschiderii plicului de către Warren Beaty și anunțul greșit al filmului câștigător va rămâne în istorie și va stârni, fără îndoială, multe controverse:
BC News publică pe Twitter o fotografie în care se vede că pe plicul pe care îl ținea în mână Warren Beatty scria „Actress in a Leading Role” (actriță în rol principal), categorie la care, într-adevăr a câștigat „La La Land”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...