anastasescu

Cristian Anastasescu a fost reținut luni seară de către procurorii DNA. Cumnatul lui Sebastian Ghiță și afaceristul Bogdan Padiu au fost încătușați și duși în arest.

Cumnatul lui Sebastian Ghiță, Cristian Anastasescu, și omul de afaceri Bogdan Padiu au fost reținuți, luni seară, de procurorii DNA Ploiești, după mai multe ore de la aducerea acestora cu mandat la sediul Parchetului. Cei doi au fost scoși încătușați din sediul DNA Ploiești, după audieri care au durat în jur de șapte ore, și au refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.
Surse judiciare au declarat că în dosar este vorba despre acțiunile de trafic de influență, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat, anunță Agerpres. Mita în noul dosar al DNA Ploiești, care îi vizează pe fostul deputat Sebastian Ghiță și apropiați ai acestuia, ar fi de aproximativ 50 de milioane de lei, au indicat surse judiciare.
Sursele citate au precizat că mita ar fi fost dată unor miniștri sau funcționari pentru atribuirea de contracte societăților controlate de Sebastian Ghiță.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu