gilu corfariu 2

Motociclistul decedat miercuri, în accidentul de pe strada Ștefan cel Mare din Sibiu, este agnițeanul pasionat de motoare Virgil Corfariu. În 19 iunie ar fi împlinit 51 de ani.

Gilucu, așa cum îi spuneau prietenii era cunoscut în Agnita pentru îndemânarea pe care o avea în repararea mașinilor de spălat. Era un mic meseriaș, iar vestea morții lui, s-a dus ca fulgerul de la Sibiu până în Agnita. Pasiunea lui, de mic copil, erau motoarele, în special cele de viteză. Din păcate această pasiune, i-a adus sfârșitul, într-un tragic accident, când, un șofer nu i-a acordat prioritate și l-a lovit din plin.

CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO Motociclistul lovit în plin de o maşină la ieşirea de pe autostrada Sibiu – Orăştie a MURIT

Ultima postare a lui Gilucu pe contul său de socializare face referire la această pasiune a lui, prietenă din copilărie:  „A apărut un virus.Nu este contagios,dar este foarte periculos……..”.

gilu corfariu

Virgil a lăsat în urma lui o familie frumoasă. Pe soția sa Laura, care este educatoare la o grădiniță din Agnita și pe Paul, fiul lui, de 15 ani, elev la Colegiul Tehnic ”August Treboniu Laurean”. Gilucu provine dintr-o familie credincioasă, mama lui fiind membră a corului bisericesc din Agnita.

Nu zicea niciodată: nu!
Cunoscutul meseriaș a absolvit școala de electromecanică, lucru care l-a determinat să dea o mână de ajutor tuturor, care aveau mașini de spălat defecte. Apropiații lui spun că era persoana care :”făcea mașina de spălat ca nouă. Niciodată nu m-a refuzat când i-am cerut ajutorul”, declară un fost coleg de muncă, Vasile Nistor. ” Una din calitățile lui Gilucu, era simțul umorului, când stăteai lângă el, îți era imposibil să nu râzi” mai spune acesta.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns