Polițiștii sibieni dau amenzi speciale. Doamnele și domnișoarele trase pe dreapta

143

Polițiștii rutieri și cei de la prevenire, alături de voluntari ai Crucii Roșii Sibiu și reprezentații unei societăți de asigurări, vor oferi miercuri, 1 Martie, mărțișoare însoțite de mesaje preventive, doamnelor și domnișoarelor participante la trafic.

Devenită deja tradiție, acțiunea de împărțire a mărțișoarelor se va desfășura în municipiul Sibiu, începând cu ora 0730, în următoarele locații, simultan:
– Str. Nicolae Iorga nr. 56 (Școala Gimnazială Iorga Sibiu);
– Bvd-ul M. Viteazu în zona intersecției cu Calea Dumbrăvii;
– Bvd-ul V. Milea;
– Șos. Alba Iulia.
Polițiștii rutieri i-au angrenat în activități și pe elevii Școlii Gimnaziale Iorga Sibiu (Școala nr. 6) care, la prima ora a dimineții (07.30) au făcut echipă cu polițiștii sibieni șiau oferit împreună mărțișoare și zâmbete doamnelor și domnișoarelor care s-au aflat în acel moment în zona unității lor de învățământ.
Alături de polițiștii sibieni se vor afla în trafic și voluntari ai Crucii Roșie Sibiu care au confecționat pentru acest eveniment 100 de mărțișoare.
Începând cu ora 11.30, polițiștii sibieni vor face o scurtă vizită doamnelor aflate pe Secția Clinică Obstetrică Ginecologie a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Polițiștii vor oferi mărțișoare doamnelor și un șnur roșu pentru noroc nou-născuților, cu mesajul „Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu îți spune BINE AI VENIT PE LUME!” .

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.