Transport agabaritic miercuri pe A1 și pe DN7 pe Valea Oltului. Trafic restricționat temporar

0 128

Poliția Sibiu atenționează șoferii că astăzi, 1 martie de la ora 17:00,  pe A1 (loc. Mohu) – DN1 – P.C. Veștem – DN7 (limita cu județul Vâlcea), va prelua și însoți un transport agabaritic (un convoi de camioane cu masă mare).

Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu informează conducătorii auto care vor folosi în această după-masă ruta DN1 (loc. Mohu) – DN7 (limită cu județul Vâlcea) că, începând cu ora 17:00, va prelua și însoți un transport agabaritic (un convoi de camioane cu masă mare), pe ruta: ieșire A1 (loc. Mohu) – DN1 – P.C. Veștem – DN7 (limita cu județul Vâlcea).
Întrucât transportul depășește 7 m lățime, traficul rutier se va desfășura pe DN7, pe anumite segmente, pe un singur sens, alternativ.
Echipajele Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier care însoțesc acest transport vor lua măsuri de fluidizare și dirijare a traficului rutier.
Rugăm participanţii la trafic să respecte restricţiile de trafic şi indicaţiile polițiștilor rutieri prezenţi pe traseul de deplasare al transportului agabaritic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.