VIDEO FOTO – Un convoi de motoriști l-a așteptat pe motociclistul din Agnita decedat miercuri

0 526

Mașina mortuară, în care se afla trupul neînsuflețit al lui Virgil Corfariu, a fost așteptată de un convoi de motocicliști, aproape de intrarea în Agnita și însoțită de aceștia până la capela din oraș.

Cei aproximativ șapte motocicliști, l-au așteptat pe Gilucu să ajungă acasă și l-au însoțit până la capela din oraș unde familia, prietenii și cunoscuții îi pot aduce un ultim omagiu. În trecerea prin oraș, convoiul, împreună cu mașina funerară, s-au oprit câteva minute vis a vis de primărie, în fața casei lui Virgil.

convoi gilucu 2

Motocicliștii au făcut gălăgie, ambalând motoarele care de care mai zgomotoase, în memoria bunului lor prieten.
Claxoanele şi motoarele turate la maxim au răsunat în Agnita pentru Virgil, care a pierit după ce o mașină l-a lovit din plin la ieșirea din Sibiu.

convoi gilucu 3
Bărbatul a lăsat în urma sa o mare familie îndurerată, formată din soție, fiu de 15 ani, mamă, soră, care vine de peste hotare să-l conducă pe ultimul drum, prieteni, dar şi motociclişti. Gilucu a părăsit prea devreme această lume şi din păcate, mulţi dintre iubitorii de motoare au pierit pe şoselele aglomerate.

Citește și: FOTO – Ultima postare a motociclistului din Agnita: „A apărut un virus. Nu este contagios, dar este foarte periculos……..”

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.