schimt

Unul dintre cei mai potenți oameni de afaceri din România la ora actuală, Michael Schmidt, a anunțat că va demara în acest an construcția unui hotel de patru stele în Sibiu.

Michael Schmidt, omul de afaceri care controlează grupul Automobile Bavaria, cu un business de 374 milioane euro în 2016, demarează în acest an proiectul de a intra pe piaţa hotelieră românească, prin construcţia a două hoteluri, unul în Bucureşti şi un altul la Sibiu.
„Am avansat businessul hotelier. Două sunt deja „cristalizate“ la Sibiu şi Bucureşti. Vor fi de patru stele, patru stele plus, exclus cinci stele. Am discutat cu mai multe lanţuri hoteliere. Momentan sunt trei variante, să operez sigur, să operez cu un brand sau ca noi doar să le construim şi să le închiriem lor direct. Încă nu ne-am decis exact pe care soluţie vom merge“, a spus Michael Schmidt, celor de la ZF. Omul de afaceri a anunţat în toamna anului trecut intenţia de a intra în industria ospitalităţii. Compania are şapte terenuri cumpărate în ţară în perioada 2007-2008 pentru a extinde reţeaua de camioane, în oraşe precum Oradea, Craiova, Sibiu vizavi de aeroport, Constanţa şi în Otopeni, aproape de aeroport.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu