csu sibiu 1

Sibiul s-a impus în fața bănățenilor la capătul unei partide extrem de disputată, oaspeții dând o replică extrem de puternică echipei lui Dan Fleșeriu. CSU s-a impus cu 77-70 și joacă în runda viitoare cu Steaua, în deplasare.

CSU a avut parte de un meci poate mai dificil decât s-ar fi așteptat și cei mai optimiști suporteri. Universitarii s-au impus cu 77-70 (22-23, 21-9, 9-20, 25-18), după o partidă în care Timișoara ne-a pus reale probleme. Mijajlovic a jucat din nou excelent, iar Davis ne-a arătat că cele trei săptămâni de pauză au fost de bun augur pentru el. Echipa timișoreană ne-a pus cele mai mari probleme în primul și al treilea sfert, dar până la urmă învingători au ieșit sibienii, iar victoria de vineri seară ne propulesează cel puțin deocamdată pe locul secund în clasament. Lider este U Cluj, care a învins tot vineri seară cu 84-79 în deplasare în fieful campioanei CSM Oradea.
CSU joacă miercuri, pe 8 martie, în deplasare cu Steaua, un meci ce se anunță a fi un veritabil derby pentru locul secund în grupa 1-6.

CSU:
Mijajlovic 18, Davis 15, Cooper 11, Lalovic 11, Hardy 9, Popescu 5, Dragoste 5, Paliciuc 3.

Fleșeriu mulțumit de victorie
”Am avut un început mai greu. În primul sfert ei jucau, noi păream că dormim și s-au dus la 10 puncte. Dar am reușit să revenim, ceea ce e mare lucru. Am reușit să joc cu o bancă mai lungă și, așa cum mi-am propus înainte de meci, am jucat mai mult cu Paliciuc și cu Mirel Dragoste. Au dat randament, au jucat foarte bine iar ceilalți și-au făcut treaba bine, ca de obicei și, în ciuda celor 25 de turnover-uri care le-am avut, mă bucur că am reușit să câștigăm. În general, la atâtea mingi pierdute nu prea poți câștiga, dar am gestionat destul de bine momentele de egalitate și nu i-am lăsat să arunce liber”, a spus antrenorul lui CSU, Dan Fleșeriu. Foto: CSU Sibiu – Pagina Oficială de Facebook.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu