gilu corfariu 2 1 1

Trupul neînsuflețit al motoristului decedat miercuri în teribilul accident de la ieșirea din Sibiu, este depus la capela din Agnita, iar sâmbătă la ora 13:00 va avea loc ceremonia de înmormântare.

Virgil Corfariu va fi condus sâmbătă pe ultimul drum, de familie, rude prieteni și apropiați. Acesta va fi înmormântat la cimitirul ortodox din Agnita. Cei care l-au iubit pe Gilucu, cei care l-au cunoscut și întreaga comunitate din Agnita este șocată de moartea prematură a unui om, care spun ei ”nu trebuia să se ducă așa de repede”. Familia îndurerată, îl plânge pe Gilucu la capela din oraș până sâmbătă, când, acesta va fi înmormântat. Fiul lui, de 15 ani, își încurajează printre lacrimi mama, care își plânge soțul plecat prea devreme dintre noi, spunându-i: ”Mama, o să am eu grijă de tine de acum încolo”. Fosta dirigintă a motoristului ne spune că în liceu, Gilucu a fost un elev deosebit. ” Îmi aduc aminte, că era  foarte cuminte și cu bun simț. A fost un băiat liniștit și educat. Acest lucru se datora bineînțeles familiei”, declară Constanța Sofron, profesoară de limba și literatura Română.

Vezi și : VIDEO FOTO – Un convoi de motoriști l-a așteptat pe motociclistul din Agnita decedat miercuri

Citește și: FOTO – Ultima postare a motociclistului din Agnita: „A apărut un virus. Nu este contagios, dar este foarte periculos……..”

Detalii despre accidentul teribil în care și-a pierdut viața agnițeanul Virgil Corfariu, găsiți aici.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu