fbpx

Protestele continuă duminică la Sibiu. Momente inedite la ’’Ora de Lectură 4’’

200

Sibienii sunt așteptați să participe duminică la două adunări publice. Primul protest intitulat ’’Ora de Lectură 4’’, are loc în Piața Mare între 13.00 și 14.15. Cel de al doilea intitulat ’’Legalitatea fără moralitate’’, începe în aceeiași locație la 18.00.

La protestul prin lectură va avea loc și un moment inedit. Daniel Mihai va interpreta la vioară Balada lui Ciprian Porumbescu. ’’Cultura combate impostura. Duminică la acest protest voi aduce suficiente coli A4 pentru a realiza din hârtie haştagul #REZIST. Apoi, la sfârşitul Orei de lectură voi ruga participanţii să-şi aşeze cărţile pe aceste foi de hârtie şi să realizăm o poză în care mesajul #REZIST să fie realizat din cărţi. Daniel Mihai ne va încânta cu vioara lui şi cu interpretarea Baladei lui Ciprian Porumbescu’’, spune organizatorul Doru Apostol, pe contul său de Facebook.
Cel de al doilea protest are loc la ora 18.00. ’’ Legalitatea nu ţine loc de moralitate. Sunteţi de acord cu discreditarea DNA-ului? Sunteţi de acord cu defrişarea totală şi exportul de lemn brut în condiţiile în care tot mai multe ţări europene îşi protejează pădurile de la dispariţie?
Sunteţi de acord cu legalizarea corupţiei? Sunteţi de acord cu supraimunitatea politicienilor?
Demisia guvernului Dragnea-Grindeanu! Ne vedem în stradă’’, mai spune Doru Apostol, despre protestul ce are loc duminică seară între orele 18.00 și 21.00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.