fbpx

Trei sibieni arestați preventiv pentru tâlhărie calificată și agresiune

180

Trei tineri, dintre care doi minori, au fost reținuți de polițiștii sibieni pentru săvârșirea a două fapte de tâlhărie, ambele în municipiul Sibiu. Aceștia au deposedat prin violență două persoane de telefoanele mobile.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu, în baza activităților specifice desfășurate, au reușit identificarea și depistarea a trei tineri bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată. În fapt, în data de 16 februarie, un sibian a sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în cursul nopții de 15/16.02.2017, în jurul orei 00.30, trei persoane de sex masculin, necunoscute, l-au deposedat prin violență de un telefon mobil. Fapta s-a produs în stradă, în municipiul Sibiu, prejudiciul reclamat fiind de aproximativ 950 de lei.
În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au reușit identificarea și depistarea a trei tineri, în vârstă de 16, 17 și 19 ani, domiciliați în județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea acestei fapte. Totodată, în cursul cercetărilor, polițiștii sibieni au stabilit faptul că același grup de trei tineri ar mai fi comis o faptă similară în data de 7 februarie, dată la care, prin folosirea violenței, ar fi deposedat un bărbat de un telefon mobil. Prejudiciul, în valoare de 800 de lei, a fost recuperat în cadrul cercetărilor și restituit părții vătămate. În data de 2 martie, în baza probatoriului administrat, cei trei tineri au fost prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Sibiu a admis cererea, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.