party la cotton

Petrecerile cele mai atractive au loc la Ursus Cotton Pub. Puteți viziona filme la Cinema Arta sau aveți și varianta în a merge la teatru ori la expoziții, ateliere dedicate copiilor sau la un super concurs pe Arena Platoș din Păltiniș.

Super concert sâmbătă la Cotton Pub
Sâmbătă seară indicat este să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci. Și ca să prinzi un loc în Pub noi zicem că indicat este să îţi faci repede o rezervare la 0752268866, ca să nu rămâi pe afară. Vineri tot la Cotton este ca de obicei cel mai fain party din oraș.

Expoziție de excepție Muzeul de Artă Contemporană Sibiu
Vineri, 3 martie, la ora 17:00, la Muzeul de Artă Contemporană (Str. Tribunei, Nr. 6), va avea loc deschiderea expoziției artistului palstic Ilie Mitrea, intitulată The Gift .

the gift

 Deținător al premiului „Lorenzo il Magnifico” la Bienala de Artă Contemporană din Florența 2015, Ilie Mitrea revine în expozițiile Muzeului Brukenthal pentru a treia oară, cu proiectul intitulat sugestiv The Gift. Cadoul artistului pentru Baronul Samuel von Brukenthal – 7 picturi în tehnica ulei pe pânză şi o instalaţie, nu constituie doar o reverență culturală cu ocazia Bicentenarului Brukenthal 2017 ci și un proiect inedit, un update istoric, o invitație la imaginație.
Expoziția deschide dialogul între dinamica constituirii colecției de pictură și vizitatorul expozițiilor din zilele noastre.

Festivalul Prietenii Muzicii- Pro Piano
Copiii cu vârste cuprinse între cinci și 18 ani vor putea participa la a V-a ediție a Festivalului Prietenii Muzicii/Pro Piano. Acesta se va desfășura în perioada 3-5 martie la Biblioteca Județeană Astra, iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome și distincții.
pianManifestarea este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, fiind divizată în trei secţiuni, după cum urmează: tineri care studiază pianul ca instrument principal, în școli și licee de muzică, tineri care studiază pianul fie ca instrument opțional, fie la Palatele Copiilor, Case de Cultură sau în sistem particular şi ansamblu la patru mâini (pe un pian).

Tu, știi tu, cum țipă un corb?
“O tânără femeie nu și-a putut trăi marea iubire. A trebuit să moară pentru că era evreică. 57 de poezii o fac nemuritoare.”
Centrul Cultural German Sibiu și Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu vă invită cu drag în perioada 23 februarie – 9 martie 2017, între orele 10:00 – 17:00, în spaţiile Forumului Democrat al Germanilor din Sibiu (Str. G-ral Magheru nr. 1-3) să vizitați expoziţia Tu, știi tu, cum țipă un corb?
afis corbConcepută în primăvara anului 2013 de curatorul Helmut Braun și realizată cu ajutorul tipografului Ralf Liebe, expoziția prezintă atât viața și opera tinerei Selma Meerbaum-Eisinger, o poetă evreică, precum și locul ei natal Cernăuți. De asemenea, expoziția oferă informații despre holocaustul din Transnistria și despre viața și moartea din lagărul de concentrare Mihailovca, locul unde Selma Meerbaum-Eisinger și-a petrecut ultimele clipe din viață. Intrarea este liberă.

ATELIERUL DE CREAT POVEŞTI
Atelierul de la Teatrul Gong este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între de 6 și 10 ani. Evenimentul începe sâmbătă de la ora 10, iar prețul unui bilet este 14 lei.
ÎNCURCĂ-I DRACE la Radu Stanca
incurca i drace 270112 s marcovici 0015La Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu, sâmbătă puteți viziona piesa ,,încurcă-i drace”, de la ora 19.00. Prețul biletului este 10 lei.

Miss Bikini Race la Arena Platoş
Cel mai spectaculos concurs al sezonului are loc anul acesta în 5 Martie.Marele premiu pentru câștigătoarea Bikini Race este o excursie all-inclusive la surf, în Tenerife.
În apropierea Zilei Femeii, în 5 Martie, cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a cincea ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului.

bikini race 2016 2.jpg

Formatul acestui concurs a dezvoltat inițial ca un concurs de frumusețe cu probe sportive lejere. Începând de anul trecut, probele sportive au devenit ceva mai solicitante, fără a renunța însă la principalul punct de atracție al evenimentului, costumația participantelor. Concursul va fi compus din trei probe anul acesta. Fiecare concurentă va trebui să treacă printr-o probă de slalom, ski sau snowboard, contracronometru. Apoi, concurentele vor participa la proba de aruncare la țintă iar proba finală va fi parcurgerea unui traseu aplicativ, o probă unde se va puncta și timpul obținut de fiecare concurentă dar și impresia artistică. Pe traseu vor fi amplasate mai multe elemente sau obstacole.
Premiile ediției din acest an sunt extrem de consistente iar valoarea totală depășește suma de 2000 de euro. Marea câștigătoare a ediției din acest an va participa la un camp de surfing all-inclusive în Tenerife.

Bucurie pentru copii

frumoasa şi bestia thumb 2

Duminică, la Teatrul Gong, de la ora 11:00 se joacă Frumoasa și Bestia, iar la Salia Thalia, de la ora 11:00 sau de la ora 18:00, micuții pot merge la spectacolul Micul Prinț.

Super filme la Cinema Arta
Dacă doriți să vă delectați cu un film la cinema, cei de la Arta Sibiu, au făcut public programul filmelor din perioada 3-9 martie 2017.

Logan

12:00 Rock Dog ( Rock Dog ) – 3D DUBLAT RO
Tara: SUA | Durata: 1h 20 min
Gen film: Animaţie
SAMBATA SI DUMINICA – ora 12:00
14:00 Ballerina ( Balerina ) – 3D DUBLAT RO
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Animaţie,Aventuri,Familie,Muzical
ZILNIC – ora 14:00
16:00 Ana, mon amour – 2D
Tara: ROMANIA | Durata: 2h 05 min
Gen film: Dramă
ZILNIC – ora 16:00
18:30 Fist Fight ( Hai să ne batem ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 1h 30 min
Gen film: Comedie
ZILNIC – ora 18:30
20:30 Logan ( Logan ) – 2D
Tara: SUA | Durata: 2h 17 min
Gen film: Acţiune,Dramă,SF
ZILNIC – ora 20:30
Program casierie
ZILNIC – incepand cu ora 13:30
SAMBATA si DUMINICA – incepand cu ora 11:30

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns