FOTO – Noul prefect al Sibiului instalat în funcție. Primarul Fodor și președintele Consiliului Județean au fost de față

0 654

Sibiul are oficial începând de luni, 6 martie, un nou prefect, dar și subprefect. Lucian Radu a depus jurământul în prezența a zeci de oficialități locale printre care primarul Astrid Fodor și președintele Consiliului Județean, Daniela Cîmpean. Prislopean Olimpia speră să aibă o activitate bună ca subprefect.

Zi emoționantă pentru Lucian Radu. Acesta a fost instalat în funcția de prefect al județului Sibiu, iar la festivitate a participat extrem de multă lume. fodor si prefectulÎn primul rând alături de Astrid Fodor și Daniela Cîmpean, a putut fi zărit și fostul președinte al PSD și al Consiliului Județan, Ioan Cindrea.daniela cimpean prefectul si subprefectul Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, a fost de asemenea în sală și chiar a și rostit câteva cuvinte la ceremonie. Consulul Germaniei la Sibiu a participat la eveniment.cindrea prefect”Îi asigur pe toți colaboratorii din cadrul serviciilor publice deconcentrate, din administrația publică locală, pe cei din organizațiile societății civile, precum și pe colegii din Instituţia Prefectului – Județul Sibiu de faptul că sunt un om al dialogului și al echilibrului. Am convingerea că vom avea o colaborare constructivă, pentru implementarea tuturor măsurilor din Programul de guvernare, măsuri menite să asigure o creștere economică sustenabilă, care va conduce la consolidarea unei societăți echilibrate, cu o clasă de mijloc extinsă. Ca reprezentant al Guvernului în teritoriu, voi fi garantul respectării legii și ordinii publice la nivel local. În conformitate cu legislația, întreaga mea activitate se va întemeia pe principiile legalității, imparțialității, obiectivității, transparenței, eficienței, responsabilității și orientării către cetățean. Vă asigur de faptul că-mi voi îndeplini toate atribuțiile funcției cu profesionalism și seriozitate”, a spus printre altele în discursul său noul prefect de Sibiu.prefect si subprefect sibiuTot luni a fost instalat în funcție și noul subprefect, în persoana domnei Olimpia Prislopean.subprefect sibiu”Am jurat, în fața dumneavoastră, să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bunăcredință, tot ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele cetățenilor județului Sibiu. Vă garantez că-mi voi respecta cu sfințenie jurământul. Am devenit, astăzi, înalt funcționar public. Este o demnitate care mă onorează. Vă asigur că îmi voi dedica întreaga energie pentru a munci în folosul oamenilor și a contribui la punerea în practică a programului de guvernare. Sunt convinsă că vom avea o colaborare eficientă, bazată pe profesionalism și respect reciproc”, a spus și aceasta.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.