Rewe la un pas de a vinde clădirea fostului magazin XXL din Sibiu

0 368

Imobilul în care a funcționat fostul magazin XXL Megadiscount la ieșirea din Sibiu este aproape vândut. Cei de la Rewe spun că au avut în jur de 20 de oferte, dar au făcut o listă scurtă și negocierile sunt aproape finalizate.

Retailerul german REWE, operatorul supermarketurilor Penny Market, se află în ultima rundă de negocieri pentru vânzarea a doua magazine XXL Mega Discount din Sibiu și Galați. Compania a anunțat de anul trecut că renunță cu totul la acest concept pentru a se concentra pe formatul Penny Market, restul de șase unități XXL urmând a fi rebranduite.
Retailerul german REWE, operatorul magazinelor tip discount Penny Market, aproape că a ajuns la momentul semnării contractului de vânzare a celor două supermarketuri XXL Mega Discount din Galați și Sibiu la care a decis să renunțe pentru a se concentra pe mult mai profitabilul Penny Market. „Negocierile sunt aproape finalizate. Având în vedere că este un proces în desfășurare, nu putem oferi mai multe informații”, au declarat pentru oficialii REWE, conform economica.net. Potrivit acestora, de la anunțul că cele două supermarketuri sunt de vântare, compania a primit „vreo 20 de oferte inițial, de la retaileri și dezvoltatori imobiliari”. „Am alcătuit o lista scurtă și mergem înainte cu cel mai bun preț”, spun oficialii companiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.