Se deschide oficial încă un tronson din autostrada Sibiu – Nădlac. Luni la 17:30

0 4.336

Șoferii care folosesc autostrada A1 de la Sibiu spre Nădlac, vor putea să circule începând de luni de la 17.30 pe încă 15 kilometri de autobandă în plus. CNAIR deschide lotul doi al autostrăzii Deva – Lugoj.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că astăzi (06.03.2017), începând cu ora 17:30, se va deschide circulația rutieră pe Autostrada Lugoj – Deva, Lot 2 km 27+620 – km 56+220″, Sectoarele A, B, C și Nodul Rutier Margina.
”În perioada 28.02.2017 – 02.03.2017, Comisia de Recepție la terminarea lucrărilor a inspectat și a analizat lucrările executate în cadrul acestui proiect. Această Comisie a admis realizarea Recepției, fiind semnat și Procesul Verbal de Recepție la terminarea lucrărilor”, se arată într-un comunicat CNAIR remis către Ora de Sibiu. Sectorul este construi de către italienii de la Salini Impregilo, cei care auy realizat şi lucrările la cei 22 de kilometri ai lotului 3 al autostrăzii Sibiu-Orăştie, numită ”autostrada scufundată” din cauza problemelor grave de structură din trecut.
Aceasta ar fi prima inaugurare a unui segment de autostrada după mai bine de un an de zile, după ce în 2016 nu a fost deschis niciun tronson nou. După deschiderea noului segment, România va ajunge la 748 de kilometri de autostradă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...