flori cibin

Florile sunt o variantă mai simplă de face fericită o femeie de 8 martie. Fie că au o semnificație aparte, fie că le oferiți din respect, pot fi alegerea perfectă pentru a completa un cadou. Ce preferă sibienii și ce prețuri au florile anul acesta în Sibiu, ne spun comercianții în domeniu.

În acest an, domnii nu sunt atât de pretențioși, merg pe varianta clasică și cer direct: flori de primăvară. Comercianții spun că oamenii au început să cumpere flori cu o zi înainte de 8 martie. Ca în fiecare an, printre preferințele cumpărătorilor sunt trandafirii, lalelele, freziile sau crinii.

flori piata 2

La Sibiu prețurile florilor pentru 8 martie, în piața Rahova și la tarabele de pe Mihai Viteazu,  încep de la 5 lei și cresc până  la peste 70 de lei. Laleaua, una dintre florile preferate de femei, este 5 lei, freziile sunt 6 lei, narcisele 7 lei, un trandafir 8 lei, trossul este 12 lei, crinii și orhideea la fir, sunt 15 lei, orhideele la ghiveci costă 70 de lei iar un buchet de trandafiri și crini 35 de lei.

flori piata 55951600

Domnii pot alege să cumpere și din florăriile Sibiene, care concep diferite modele de ornamente florale pentru femei. Printre cele mai cumpărate flori de la florăria Magnolia, sunt buchetele de 35 de lalele colorate, care costă 329 lei, coșurile cu flori de primăvară la 159 de lei, buchetele cu 33 de lalele 4 iriși și 14 frezii care costă 399 lei, sau cutiile cu 15 trandafiri roșii la 399 lei.

flori magnolia

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.