masina pompieri isu incendiu
FOTO arhivă

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului în spații închise, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Dintre cele patru incendii manifestate, în ultimele ore, în județul Sibiu, unul a izbucnit seara trecută, pe Calea Turnișorului, din municipiul Sibiu, la anexele unei gospodării. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, care a cuprins anexe gospodărești în care erau depozitate materiale lemnoase și cauciucuri, pe o suprafață de aprox. 60 metri pătrați au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului în spații închise, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
Alte trei incendii pentru stingerea cărora au intervenit pompieri din cadrul Secției Mediaș, dar și Detașamentului Sibiu, s-au manifestat la vegetație uscată și resturi menajere, pe o suprafață de peste 2 ha, pe raza municipiilor Mediaş și Sibiu. Tot în ultimele ore, pompieri din cadrul Staţiei Miercurea-Sibiului au intervenit pe raza localităţii Apoldu de Sus, DN1, pentru asigurarea măsurilor de de apărare împotriva incendiilor ca urmare a producerii unui eveniment rutier.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu