George Michael 1482762196

Anchetatorii au anunțat marți că s-a stabilit oficial cauza morții starului muzicii pop. Astfel George Michael ar fi decedat din cauze naturale.

Cântăreţul britanic George Michael a murit din cauze naturale, a confirmat un anchetator, informează BBC. Starul pop a suferit de cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză, potrivit lui Darren Salter, anchetator din Oxfordshire. George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, pe 25 decembrie, în casa lui din Goring-on-Thames, Oxfordshire. Poliţia a spus iniţial că moartea sa era inexplicabilă, dar nu suspectă, iar o primă examinare a cadavrului a fost ”neconcludentă”, anunță News.ro. Anchetatorul a spus într-un comunicat: ”Analiza morţii lui George Michael a fost încheiată, iar raportul final a fost primit. A fost confirmată o cauză naturală a morţii – cardiomiopatie cu miocardită şi steatoză. Astfel, nu mai este necesară continuarea investigaţiilor”.
”Nu vor fi oferite ale noutăţi, iar familia solicită mass-media şi publicului să îi fie respectată intimitatea”, a încheiat el.
George Michael s-a născut pe 25 iunie 1963 în Fincheley, o suburbie din nordul Londrei. Originar dintr-o familie greacă de origine cipriotă, numele lui real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou. A lansat albume de succes, între care ”Faith” şi ”Listen Without Prejudice Vol.1”. Acesta din urmă a depăşit vânzările realizate de albumul ”Faith” în Marea Britanie, dar, în pofida acestui succes, George Michael a pierdut un proces cu casa de discuri Sony, pe care artistul îl iniţiase deoarece nu era mulţumit de campania de promovare a acestui material discografic. Şapte piese ale lui George Michael au ajuns pe primul loc în topul din Marea Britanie. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără ”Careless Whisper”, ”One More Try”, ”Freedom” şi ”Father Figure”. Artistul britanic a fost recompensat de-a lungul anilor cu numeroase trofee şi distincţii, inclusiv cu două premii Grammy şi trei Brit Awards.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.