fbpx

Tudor Chirilă se întoarce pe băncile facultății la o întâlnire cu studenții din Sibiu

0 101

Artistul Tudor Chirilă va vorbi cu studenții sibieni în 14martie despre provocările și satisfacțiile carierei sale, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine”.

Evenimentul „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” este dedicat studenților aflați la început de drum în viața profesională, care doresc să afle care sunt provocările, dar și satisfacțiile unei cariere construite cu răbdare și determinare, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională.
Deschis la întrebările și curiozitatea tinerilor studenți, Tudor Chirilă va dezvălui experiențe inedite din evoluția sa, dar și lucruri care i-ar putea inspira și motiva pe aceștia în construirea unei cariere solide în domeniul ales. Fiecare întâlnire cu artistul va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de o sesiune de autografe.
Caravana întâlnirilor „Cum m-am recrutat. Povești cu mine și despre tine” va începe marți, 14 martie, la Sibiu, întâlnirea cu studenții fiind programată la ora 15:00, în Aula Magna a Universității “Lucian Blaga”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.