Cinci străzi se vor închide temporar în Sibiu pentru lucrări la conductele de gaz

0 152

Comisia de Circulație din cadrul primăriei Sibiu a avizat și înlocuirea conductelor de gaz și a branșamentelor pe mai multe străzi de către firmele angajate de societatea de gaz, termenele menționate incluzând și refacerea carosabilului.

Astfel au intervenții strada Viitorului în perioada 6 martie – 6 aprilie, iar din acest motiv circulația se va închide pe o bandă.
Pe strada Bastionului se intervine în perioada 11 martie – 4 aprilie, iar pentru a gestiona eficient traficul în zonă, Comisia a avizat următoarea etapizare:
-în perioada 11-12 martie se vor executa lucrările pe tronsonul cuprins între strada Tribunei și strada Lupaș, cu închiderea totală a circulației
-în perioada 13 martie – 4 aprilie se vor executa lucrările pe tronsonul cuprins între strada Lupaș și strada Andrei Șaguna, sub circulație.
Circulația auto se închide parțial și pe strada Heinrich Heine în perioada 20 martie – 30 aprilie. Tot parțial se închide traficul și pe strada Presaca în perioada 8-31 martie.
În fine pe strada Iazu Morii în perioada 8-31 martie au loc lucrări, iar din acest motiv circulația se va închide complet în perioada efectuării acestora.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...