Iohannis de 8 martie: ”E un prilej în plus pentru a le arăta femeilor din viaţa noastră cât de mult înseamnă pentru noi”

136

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat ”La Mulţi Ani” femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie. Și Raluca Turcan a avut un mesaj special pentru reprezentantele sexului frumos.

”8 Martie este sărbătoarea feminităţii. Această zi specială este un prilej în plus pentru a le arăta femeilor din viaţa noastră cât de mult înseamnă pentru noi şi cât de recunoscători le suntem pentru rolul lor în familie şi în societate. La mulţi ani tuturor femeilor!”, a scris, pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis.
Preşedintele PNL, Raluca Turcan, desfăşoară de mai mulţi ani, de 8 martie, o campanie de informare privind importanţa analizelor anuale pentru prevenirea cancerului de sân şi de col uterin, cu ajutorul organizaţiei PNL Sibiu.
“Este o campanie de suflet, pe care am desfăşurat-o an de an, cu ocazia zilei de 8 Martie precum şi cu ocazia Zilei Înternaţionale de Luptă Împotriva Cancerului la Sân. Am încercat să stau de vorbă cu cât mai multe doamne şi domnişoare din Sibiu şi să le explic cât este de important să îşi facă analizele la timp. Spre deosebire de alte tipuri de cancer, cancerul de sân şi cel de col uterin, descoperite într-un stadiu incipient, se pot vindeca, în majoritatea cazurilor. Am avut marea satisfacţie, ca în urma acestor campanii de informare, să cunosc doamne care mi-au mulţumit pentru că le-am determinat să îşi facă analizele astfel, şi-au descoperit din timp aceste probleme de sănătate, au reuşit să înfrângă boala şi acum trăiesc”, a declarat Raluca Turcan.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.