Se reiau lucrările pe încă patru șantiere la Sibiu. Evitați pe cât posibil aceste străzi

0 145

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Sibiu a avizat redeschiderea a încă patru șantiere începând din această săptămână.

Din 8 martie se reiau reparațiile capitale în cartierul Hipodrom II. Se va lucra în zona din spatele complexul Cedonia, în vecinătatea Aleii Haiducului. Comisia a avizat continuarea lucrărilor până în data de 6 mai, cu închiderea circulației în zonele în care se lucrează.
În aceeași perioadă se vor executa lucrări și în zona Aleea Biruinței – Aleea Turnu Roșu, modernizată în cadrul aceluiași proiect. Constructorul va reface aleile carosabile și trotuarele existente, iar spațiile de parcare vor fi amenajate cu grile înierbate.
Șantierul de pe strada Munteniei se redeschide pentru finalizarea lucrărilor de modernizare. Până la sfârșitul anului trecut pe o jumătate de stradă s-a turnat primul strat asfaltic, cealaltă jumătate fiind la nivel de balast. Trotuarele sunt în prezent la nivel de beton.
Comisia a avizat și redeschiderea șantierului de pe strada Principatele Unite. Tronsonul dintre strada Oțelarilor și strada Luceafărului a fost finalizat și dat în circulație anul trecut. Constructorul va continua lucrările de modernizare pe porțiunea dintre strada Oțelarilor și strada Henri Coandă, circulația urmând să fie închisă până la finalizarea lucrărilor prevăzută în luna mai.
Șantierul de modernizare a străzii Strungului se va redeschide din această săptămână, termenul de finalizare a lucrărilor fiind 12 mai. Până la sfârșitul anului trecut constructorul a așternut primul strat asfaltic pe tronsonul dintre Calea Gușteriței și strada Nicovalei, trotuarele fiind și acestea asfaltate. Pe restul străzii a fost așternută piatra spartă pe carosabil, iar trotuarele sunt la nivel de balast.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.