Amylon Sibiu cumpără două terenuri în oraș cu aproape șapte milioane lei

0
xcape room sibiu

Unul dintre cei mai mari producători de ducliuri din oraș a decis să achiziționeze două terenuri din Sibiu. Suma pe care cei de la Amylon o vor plăti este de aproape șapte milioane lei.

Producătorul de dulciuri Amylon Sibiu, listat pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO, a decis să achiziţioneze două terenuri în municipiul Sibiu pentru aproximativ 7 milioane lei. Plata urmează să fie făcută în rate trimestriale egale în trei ani. Probabil achiziţia de terenuri face parte din strategia companiei cu 9 milioane lei capitalizare de a se dezvolta, anunță ZF. Terenurile au şi construcţii industriale şi cumulate au o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătrăţi. Feleacul, cel mai cunoscut brand din portofoliul companiei, a fost salvat în 2008 de Amylon după ce terenul pe care se afla fosta fabrică a ajuns proiect imobiliar. Producătorul de amidon Amylon a plătit 500.000 de euro plus TVA pentru liniile de producţie şi mărcile Feleacul, conform datelor de la acea vreme.
Compania este deţinută în proporţie de 53,6% de Moara Cibin, Boromir Ind (17,7%), Boromir Prod (11,4%). De la începutul anului s-au derulat 25 de tranzacţii cu acţiuni Amylon în valoare de 25.200 de lei.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...