amylon

Unul dintre cei mai mari producători de ducliuri din oraș a decis să achiziționeze două terenuri din Sibiu. Suma pe care cei de la Amylon o vor plăti este de aproape șapte milioane lei.

Producătorul de dulciuri Amylon Sibiu, listat pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO, a decis să achiziţioneze două terenuri în municipiul Sibiu pentru aproximativ 7 milioane lei. Plata urmează să fie făcută în rate trimestriale egale în trei ani. Probabil achiziţia de terenuri face parte din strategia companiei cu 9 milioane lei capitalizare de a se dezvolta, anunță ZF. Terenurile au şi construcţii industriale şi cumulate au o suprafaţă de aproximativ 4.000 de metri pătrăţi. Feleacul, cel mai cunoscut brand din portofoliul companiei, a fost salvat în 2008 de Amylon după ce terenul pe care se afla fosta fabrică a ajuns proiect imobiliar. Producătorul de amidon Amylon a plătit 500.000 de euro plus TVA pentru liniile de producţie şi mărcile Feleacul, conform datelor de la acea vreme.
Compania este deţinută în proporţie de 53,6% de Moara Cibin, Boromir Ind (17,7%), Boromir Prod (11,4%). De la începutul anului s-au derulat 25 de tranzacţii cu acţiuni Amylon în valoare de 25.200 de lei.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.