usr sibiu

Nouă martie este ziua aleasă de USR pentru întâlnirea cu comunitatea fiecarui oraş, acolo unde partidul are filiale locale. In Sibiu evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, Sala Turandot începând cu ora 18.30, iar gazde vor fi chiar membrii filialei USR Sibiu.

Evenimentul care poartă pe facebook hashtagul #continuamimpreuna va fi unul de tip “porţile deschise” şi işi propune un contact direct cu cetăţenii care au ieşit în stradă în luna februarie, protestând faţă de iniţiativele legislative ale actualului partid de guvernare privind amnistia şi graţierea.
In Sibiu evenimentul va avea loc la Hotel Ibis, Sala Turandot începând cu ora 18.30, iar gazde vor fi chiar membrii filialei USR Sibiu. Aceştia vor prezenta iniţiativele partidului la nivel local şi vor încerca să răspundă întrebărilor venite din partea publicului. Intâlnirea de la Sibiu va fi cu atât mai atractivă cu cât sibienii îl vor avea în mijlocul lor pe Dan Barna, reprezentantul USR în Camera Deputaţilor şi purtătorul de cuvânt al partidului.
Numele evenimentului “ Test de rezistenţă” face o trimitere directă la evenimentele din stradă recent incheiate, dar reprezintă şi o invitaţie la dialog, la întrebări şi răspunsuri adresate echipei locale.
“ Prin această acţiune ne dorim să venim mai aproape de sibieni, să ne cunoască, să îi cunoaştem, să înţeleagă că nu suntem doar un partid cu reprezentare în Parlament, ci oameni cu idei şi initiative, o echipă care îşi propune să fie activă pe plan local, contribuind la binele comun al sibienilor”, a spus Raluca Amariei, preşedintele filialei USR Sibiu.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.