accident autobuz

O fetiță de trei ani a fost ușor rănită în timp ce urca într-un autobuz alături de mama sa. Una dintre mâini i-a fost prinsă în ușă.

UPDATE – Reacția mamei fetiței după incident
Dafina Veronica, mama fetiței care și-a prins mâna în ușa autobuzului spune că fetița este în afara oricărui pericol și că nu a plecat de la fața locului. ’’Eu am rămas acolo. Nu am plecat. Am stat de vorbă cu echipajul de poliție. Fetița este în afara oricărui pericol. Din fericire nu a fost rănită’’, a explicat aceasta.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Incidentul s-a produs într-un autobuz de pe linia 10 a Tursib, care se îndrepta spre cartierul Gușterița. În una dintre stații, o fetiță de 3 ani în timp ce urca în bus alături de mama ei, s-a ales cu o mână prinsă de una din ușile ce tocmai se închideau. Cel care a sunat la 112 este chiar șoferul autobuzului. Acesta a anunțat incidentul, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Femeia și fetița nu au mai fost găsite, deoarecere mama a considerat că micuța nu a pățit nimic, dar chiar și așa șoferul a apelat numărul unic de urgență. Acesta a luat numărul de telefon al mamei fetiței. Se pare că fetița avea și o tricicletă și din acest motiv ar fi urcat mai greu în autobuz. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Șoferul are 55 de ani și este din Sibiu. Foto: Info Trafic Jud. Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns