Liviu Dragnea îl atacă ’’elegant’’ pe Grindeanu: Dacă nu îndeplinește programul de guvernare nu vom mai fi prieteni

161

Liderul social democraților a declarat joi seară că are o relație excelentă cu premierul Sorin Grindeanu. Totuși Dragnea spune că dacă acesta nu duce la îndeplinire programul de Guvernare, relația ar avea de suferit.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, joi, la România TV, relaţia sa cu premierul Sorin Grindeanu, afirmând că este „foarte bun prieten” cu el, dar acest lucru se va schimba dacă şeful Executivului nu va respecta programul de guvernare, şi a precizat că nu se referă la schimbarea lui din funcţie.
„Cred că toată energia, şi toată pricperea, şi a dumnealui, şi a membrilor Guvernului, trebuie să se reverse către programul de guvernare, dar nu am de unde să ştiu ce se va întâmpla. Mă interesează mai mult sau mai puţin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atâta timp cât – o să mă uit, ca orice cetăţean, la cum se îndeplineşte programul de guvernare”, a spus Dragnea.
El a adăugat că, dacă Grindeanu nu îndeplineşte programul de guvernare, „nu o să mai fie buni prieteni”, iar acest lucru se aplică oricărui ministru. Întrebat dacă asta înseamnă că şeful Guvernului şi-ar putea pierde funcţia, Dragnea a negat: „Cu un om eşti foarte bun prieten, bun prieten sau ne-prieten. E simplu. (…) Nu am spus că îşi pierde funcţia”. Preşedintele PSD a mai spus că acest lucru ar trebui să îl afecteze pe premier, dar într-un mod „pozitiv”, mai anunță News.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.