Show inedit la Sibiu pe 13 martie cu scriitoarea Lorena Lupu

0 116

Luni, 13 martie, la ora 20.00, la Atrium Café, în Piața Mică a Sibiului, Lorena Lupu va susține un one woman show pe un text scris de ea. A publicat „Rondo capriccioso” în 2006, “Bătăuşul de câmpi”, în 2007, “Hyde park”, în 2010, și “Dona Juana”, în 2012.

Lorena Lupu este pe cât de controversată, pe atât de iubită.
Iată cum o caracterizează scriitorul Alex. Ștefănescu: “Lorena Lupu este o actriţă talentată şi exuberantă, care poate susţine de una singură un spectacol. Este şi o scriitoare care îl ia pe cititor mereu prin surprindere, printr-un stil provocator şi prin capacitatea de a se reinventa, de la o carte la alta. După cum este şi o publicistă agresivă.”
Iată ce spunea ea la un moment dat despre acest spectacol: “Mi-am scris un rol de fetiţă de 13 ani, care, dintr-un copil cuminte şi singuratic, devine o hăituită a junglei cărnii şi se zbate în zadar împotriva decăderii. E ca o replică peste secole la Justine a lui Sade, adaptată la meleaguri, apucături şi disperări dâmboviţene.”
Spectacolul face parte dintr-o serie de reprezentații tematice organizate de BIS Teatru. În fiecare seară de luni a lunii martie vor fi puse în scenă în Atrium doar spectacole cu actrițe, în ideea de a celebra luna femeii.
Spectacolul eveniment cu LORENA LUPU, de luni, 13 martie, va începe la ora 20.00. Se pot face rezervări la numărul de telefon 0723287486. Prețul unui bilet este 25 lei.
Următoarele reprezentații marca BIS Teatru vor fi așadar:
Luni, 20 martie, ora 20.00, ARTĂ, cu Andrada Grosu, Aneea Opriș și Ștefana Banea și
Luni, 27 martie, ora 20.00, MONOLOAGELE VAGINULUI, cu Codruța Vasiu, Cristina Ragos și Serenela Mureșan.
Evenimentele găzduite de Atrium Cafe sunt organizate de BIS Teatru și de Dada Artistic.
BIS Teatru este o companie independentă care organizează anual festivalul “25 de ore de teatru non-stop” și proiectul „Teatrul din Cartier”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.