FOTO – Doliu în lumea muzicală după ce Joni Sledge a murit din cauze suspecte

0
xcape room sibiu

Cunoscuta artistă componentă a trupei Sister Sledge a decedat la vârsta de 60 de ani. Joni a pus bazele grupylui care a făcut furori în anii 70 peste Ocean.

Joni Sledge, care împreună cu surorile ei a format grupul Sister Sledge și a înregistrat hit-ul „We Are Family”, a decedat la vârsta de 60 de ani, informează luni Reuters, citat de Agerpres. Sledge a fost găsită fără viață, vineri, în locuința sa din Phoenix, Statele Unite, iar cauza morții nu a fost încă stabilită, conform unui comunicat emis sâmbătă de reprezentanții formației.
Joni Sledge, născută în Philadelphia, a pus bazele grupului Sister Sledge în 1971, alături de surorile ei, Debbie, Kim și Kathy. Pe lângă celebra melodie „We Are Family”, care a ajuns pe locul 2 în topul Billboard Hot 100 și a devenit un hit internațional, formația s-a bucurat de succes și cu piesele „He’s the Greatest Dancer” și „Lost in the Music”, dar și cu „My Guy”, un cover al Motown.
Joni Sledge nu a cântat în mod obișnuit ca lead vocal în cadrul grupului, însă a interpretat o melodie devenită cunoscută, „Reach Your Peak”. Trupa Sister Sledge a susținut o reprezentație în fața Papei Francisc, cu prilejul vizitei acestuia în Philadelphia, în 2015.
„Anunțăm cu tristețe că draga noastră soră, mamă, mătușă, nepoată și verișoară, Joni, a decedat ieri”, scrie în comunicatul transmis de Sledge Family, mai arată sursa citată.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Loading...