Sportivii PUMA Club Sibiu au câștigat titlul de campioni naționali la Taekwon-do ITF 2017

0 200

În perioada 10-12 martie 2017, Federația Romană de Taekwon-do ITF în colaborare cu Clubul Sportiv Kwang-Gae Iași au organizat Campionatul Național de Taekwon-Do I.T.F pentru juniori III, II, I și seniori. Evenimentul s-a desfășurat la Sala Polivalentă din Iași, iar la competiție au luat parte 19 cluburi sportive și 340 sportivi din toată țara.

Competiția a cuprins 5 probe de concurs: tull (individual și echipe), luptă (individual și echipe), tehnici speciale (individual și echipe), spargeri forță (individual și echipe) și luptă tradițională.
Așa cum ne-au obișnuit, „pumele” au dovedit încă o dată valoarea sportului sibian și s-au prezentat în forță la competiție, obținand rezultate demne de apreciat. Lotul PUMA Club Sibiu a obținut locul I în clasamentul general la categoria copii, cu 12 medalii de aur 8 de argint și 12 de bronz și, totodată, locul 1 pe clasamentul general al campionatului, sportivii sibieni devenind astfel campionii naționali pe anul 2017.
Mai mult, doi dintre copiii de la PUMA Club au primit premii speciale: cel mai bun sportiv, Trinbițaș David și cea mai bună sportivă, Todor Antonia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.