Un bărbat de 58 de ani din Poplaca a fost împușcat accidentat în timpul unor exerciții de tragere ce au avut loc în poligonul de la ieșirea din Sibiu. Omul a fost operat și acum este în stare stabilă.

Incidentul a avut loc în seara zilei de marți. Bărbatul împușcat a ajuns la Spitalul Județean Sibiu, acolo unde a fost de altfel și operat în dimineața zilei de miercuri. ”Un bărbat de 58 de ani s-a prezentat în cursul serii trecute (14.03.2017) în jurul orei 21.00, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu unde a fost diagnosticat cu plagă prin împușcare în treimea superioară a gambei drepte. Bărbatul a fost internat în cadrul Secției Clinice Chirurgie II și a fost operat în cursul acestei zile (15.03), pentru îndepărtartarea glonțului. Bărbatul este stabil hemodinamic și va rămâne internat sub supraveghere și tratament de specialitate. Glonțul va fi pus la dispoziția organelor de anchetă”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
CITIȚI ȘI: Bărbatul împușcat cu mitraliera la Sibiu – Parchetul Militar a deschis o anchetă
Surse judiciare au declarat că bărbatul are un teren în apropierea poligonului de tragere de la Poplaca, jud. Sibiu, iar în cursul nopţii, în acea zonă, ar fi fost împuşcat, glonţul fiind de puşcă mitralieră. foto: arhiva

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.