traseu autostrada sibiu pitesti lung

CNAIR a anunțat miercuri că s-a reușit deblocarea contractului de actualizare a studiului SF al autostrăzii dintre Sibiu și Pitești.

”În data de 14 martie contractul privind Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru “Autostrada Sibiu – Piteşti” a reintrat în vigoare ca urmare a finalizării perioadei de suspendare de trei luni notificată de CNAIR SA în data de 14.12.2016. De asemenea, precizăm că tot în data de 14.03.2017 a fost semnat un act adiţional privind prelungirea perioadei contractuale până la data de 15.08.2017”, se arată într-un comunicat remis de CNAIR către Ora de Sibiu. Reamintim că în sezonul de iarnă nu s-au putut realiza investigaţii de teren, în special studii geotehnice, astfel în decembrie 2016 compania a decis suspendarea contractului pentru o perioadă de 3 luni.
Contractul “Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Autostrada Sibiu – Piteşti” a fost atribuit prin procedura de licitaţie publică deschisă Asocierii Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti Tecnic Consulting Engineering România SRL, (Lider de Asociere Spea Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucureşti). Finanțarea proiectului este asigurată din Fonduri de Coeziune (FC 85%) și Bugetul de Stat (GOR 15%).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu