Clujenii ne-au învins de trei ori în ultimele trei confruntări, ultima înfrângere fiind chiar la Sibiu în Cupă. CSU merge cu gândul la un succes care i-ar asigura în continuare locul doi în grupa 1-6. Partida se joacă de la 17.00 și e televizată de Digisport.

Clujenii sunt lider detașat în campionat, dar au și slăbiciuni. Gazdele meciului de miercuri au pierdut în etapa trecută la Timișoara, iar Fleșeriu mizează pe un joc bun al echipei sale pentru a sparge gheața în confruntările cu gruparea de pe primul loc. ”Clujul este una dintre cele două echipe pe care, în sezonul acesta, n-am reușit să le învingem. Să sperăm că vom reuși să facem un joc bun, pe întreaga durată meciului, nu doar 30 sau 35 de minute, așa cum am făcut aproape de fiecare dată cu Clujul. Sper să le punem probleme mai mari decât în celelalte meciuri. Este adevărat că, în ultima etapă, Timișoara a reușit să îi învingă pe clujeni, dar cu siguranță meciul cu noi nu va semăna cu cel de săptămâna trecută. Mă aștept, de la jucătorii mei, să dea absolut tot ce pot, până la ultimul strop de energie, pentru că, știm cu toții, meciurile cu Clujul sunt cele mai importante pentru suporterii noștri. Pe noi ne interesează în acest moment să ne îmbunătățim jocul, să fim o echipă cât mai bună înainte de PlayOff, și să mărim rotația cât mai mult. Paliciuc este, în continuare, așa cum a jucat la Steaua, cu pneumonie. În meciul cu Pitești am reușit să-l menajez. Voi încerca, pe cât posibil, să fac același lucru mai departe. În rest, toată lumea este într-o stare foarte bună iar băieții sunt dornici să facă meciuri bune”, a spus Dan Fleșeriu.
După partida de la Cluj, CSU Sibiu joacă sâmbătă, 18 martie, de la orele 19:00, la Oradea și marți, 21 martie, de la 17:30, la Timișoara, urmând să revină pe teren propriu la sfârșitul săptămânii următoare, când va primi vizita celor de la Steaua CSM Eximbank.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.