alerta aeroport 3

Traficul aerian nu este perturbat de operațiunile de alertă desfășurate în acest moment în Aeroportul Internațional din Sibiu. Un colet suspect a fost găsit în incinta aeroportului din Sibiu, oamenii au fost evacuați.

Îmbarcările în avioane se fac normal, deoarece se utilizează un alt sector al terminalului plecări, care nu a fost închis.

alerta ais 2
Contactat de către Ora de Sibiu, directorului aeroportului din Sibiu, a confirmat alerta cu un colet suspect aflat în incinta clădirii. Oamenii au fost evacuați, dar cel mai probabil vorbim despre un bagaj uitat, abandonat în clădire. În astfel de situații se aplică procedura standard, prin intervenția autorităților și prin evacuarea persoanelor aflate în zona posibilului pericol. ” E un colet abandonat în zona publică a terminalului sosiri și momentan se intervine cu echipe de pirotehniști, pentru a determina dacă este un potențial pericol sau nu. În zona publică, s-a aplicat procedura evacuării persoanelor și s-a restricționat accesul pe partea de vest, adică jumătatea din partea dinspre sosiri. Pasagerii care se aflau la sosiri în procesare pe partea de intrare au fost scoși în afara terminalului, în autobuze pe platforma aeroportului. Cel mai probabil este un bagaj abandonat, fără să reprezinte efectiv un pericol (…), dar aplicăm procedura normală pentru astfel de situații.” explică directorul aeroportului.

alerta ais 3

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.