Elvețian reținut de poliție pentru pedofilie. Racola băieți din familii sărace la Sibiu

0 285


Un cetățean elvețian a fost reținut preventiv în Sălaj pentru că ar fi racolat și întreținut relații sexuale cu mai mulți minori ce provin din familii sărace din județul Sibiu.

Un bărbat, cetăţean elveţian, şi o femeie au fost arestaţi preventiv, joi, pentru act sexual cu minori, respectiv trafic de minori, primul fiind acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu băieţi cu vârste între 12 şi 16 ani racolaţi de inculpată, care proveneau din familii dezorganizate şi trăiau din cerşit în municipiul Sibiu, cărora le oferea sume modice.
Inculpaţii Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian, şi Mihaela Boldijar au fost reţinuţi pentru 24 de ore miercuri, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj, fiind acuzaţi de act sexual cu minori, respectiv trafic de minori, potrivit unui comunicat al DIICOT citat de news.ro. ”În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2015, inculpatul Lombriser Wendelin, cetăţean elveţian care se afla pe teritoriul României de mai mult timp, a căutat şi identificat pe teritoriul judeţului Sălaj dar şi pe raza judeţului Sibiu, mai mulţi copii vulnerabili care să accepte să întreţină relaţii sexuale cu acesta, în schimbul unor sume modice de bani”, se arată în comunicatul DIICOT. Elveţianul s-a orientat în principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sărace, care cerşeau sau trăiau din căutarea de alimente, haine şi fier în containere.
”În cursul anului 2015 inculpatul Lombriser Wendelin a abordat-o în faţa gării din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela, care în acea perioadă petrecea majoritatea timpului în zona gării din Sibiu şi locuia într-o baracă amenajată în această zonă, căreia i-a propus să-i caute copii minori, de sex masculin, în vederea satisfacerii plăcerilor sexuale, în schimbul unor sume de bani. În acest context, profitând de naivitatea victimelor specifică vârstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sărace de pe raza unei localităţi din judeţul Sibiu şi care îşi câştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu”, se mai arată în comunicatul DIICOT. Joi, cei doi inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, prin decizia Tribunalului Sălaj. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.