DEZVĂLUIRI – Un cadru didactic a fost pe acoperișul blocului în seara în care Denisa Voilean a căzut în gol

510

În grupul persoanelor ce au fost prezente pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, în seara când Denisa Voilean a căzut în gol și a murit, s-a aflat și o profesoară de engleză alături de fiul ei. Adolescenta va fi înmormântată sâmbătă după amiază.

Precizare
Profesoara de limba engleză care predă la clasa în care Denisa era elevă, a ținut să precizeze că nu ea este cadrul didactic ce ar fi fost prezent în acea seară pe acoperișul blocului Turn.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Un telefon primit vineri dimineață pe numărul Redacției Ora de Sibiu din partea unui apropiat al Denisei Voilean, fata care a murit miercuri seară după ce a căzut de pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, a adus noi dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat acolo înainte de tragedie.
Citește și: Fotografie dedicată adolescentei ce a căzut de pe un bloc la Sibiu. Mesajul  fotografului este impresionant
Bărbatul care ne-a sunat spune că ipoteza cum că ușa de acces pe bloc a fost ruptă în seara respectivă este falsă. ”Am tot citit tot felul de lucruri care nu au nici o legătură cu adevărul. Faptul că ușa de acces pe bloc a fost ruptă de copii este total neadevărat. De opt ani de zile ușa aceea așa a fost”, a spus acesta.
CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO – Pelerinaj la blocul unde Denisa Voilean a murit. Prietenii au adus ciocolată și au aprins lumânări – Imagini de pe acoperiș

Sursa foto asociată – Facebook/Denisa Voilean

Un cadru didactic de limba engleză era acolo
”Trebuie să mai aflați faptul că acolo copiii nu au fost singuri. Au mai fost și niște profesori cu ei. Chiar în seara aceea. Vă pot confirma și fetele ce au fost cu Denisa acest lucru”, ne-a mai transmis apropiatul familiei, care a dorit să își păstreze anonimatul. Surse de încredere au explicat vineri pentru Ora de Sibiu, faptul că o parte din dezvăluirile făcute de apropiatul familiei Voilean sunt adevărate.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO – Adevărul despre moartea Denisei Voilean. Fata era de fapt pe acoperișul blocului. Cum de a căzut doar ea?
Mai exact în seara în care a avut loc cumplitul accident, alături de Denisa, în grupul celor ce au urcat pe acoperiș, s-a aflat și o profesoară de limba engleză. Aceasta nu a asistat și la tragica scenă, ea coborând din bloc alături de fiul ei, chiar în clipele în care Denisa a căzut în gol mai bine de zece etaje. Se pare că respectiva profesoară era însoțită de fiul ei.
VEZI ȘI: ”Denisa, te rugăm să ne ierți!”
Cadrul didactic a fost deja audiat de către anchetatori.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)