Ora de Sibiu
Știri in direct

Conducerea școlii la care Denisa Voilean a fost elevă: ’’Suntem alături de familia îndoliată’’

0 92

Coducerea instituției de învățământ în care adolescenta Denisa Voilean a fost elevă, a emis un comunicat de presă în care se spune că niciun cadru didactic din Școala Generală nr. 4 nu a fost prezent în seara în care fata și-a pierdut viața, în zona producerii tragicului eveniment.

Conducerea Scolii Gimnaziale nr. 4 Sibiu informează printr-un comunicat că dezaprobă informațiile din presă în legatură cu implicarea unui cadru didactic din această instituție de învățământ în nefericitul eveniment în care și-a pierdut viata eleva școlii, Denisa Voilean.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru Denisa. Unchiul fetei e devastat
’’Cu aceasta ocazie reiteram faptul ca angajatii scolii noastre nu se implica in activitati extracurriculare care pun in pericol integritatea elevilor nostri. Totodata acestia sunt preocupati de implementarea unui sistem educational care sa conduca la dezvoltarea noii generatii. Rugam pe aceasta cale sa informati correct opinia publica si sa corectati informatia care a aparut in presa in mod eronat. Folosim si aceasta cale pentru a ne exprima regretul legat de cele intamplate si suntem alaturi de familia indoliata’’, se arată în comunicatul de presă remis către Ora de Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...