CSU caută victoria la Oradea ca să își consolideze șansele la locul 3

0 58

Echipa lui Dan Fleșeriu evoluează sâmbătă de la ora 19.00 pe terenul campioanei CSM Oradea. Sibienii caută victoria, mai ales că un succes ar asigura pentru CSU cel puțin locul trei în grupa 1-6 înainte de play-off.

Sâmbătă, de la ora 19:00, sibienii joacă la Oradea o nouă partidă din faza a dooua a campionatului, meci care nu va fi televizat. „Va fi un meci care va putea rezolva ecuația locului din clasament, pentru că o victorie ne-ar asigura locul trei, înainte de Play-Off, în condițiile în care ar trebui să mai facem una sau două victorii. Dacă vom pierde, va trebui să mai câștigăm mai multe meciuri pentru a ne menține pe 3. Evident, suntem conștienți că Oradea are o echipă extrem de bună iar înfrângerile cumulate până acum se datorează, în special, participării în Champions League. În plus, anul acesta Oradea, alături de Cluj și Steaua, este pretendentă la titlu. Dar toate acestea nu ne împiedică să sperăm la un meci bun și chiar o victorie, la ei acasă”, a spus Dan Fleșeriu.
În prima fază a campionatului CSU Sibiu a învins Oradea pe teren propriu, scor 74-70, iar în retur, CSM CSU Oradea- BC CSU Sibiu s-a încheiat: 66-63. După meciul de sâmbătă, CSU joacă marti, 21 martie, la Timișoara, de la 17:30.

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând.
Loading...