Un bărbat a fost accidentat destul de grav pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Mihai Viteazu, sâmbătă seara, în jurul orei 23:00.

Din primele informații, se pare că barbatul voia să traverseze strada regulamentar, iar taximetristul voia să oprească pentru a lăsa o clientă din mașină. ACCIDENT MIHAI VITEAZUUn echipaj de poliție și un echipaj SMURD, s-au deplasat la fața locului. Pietonul rănit va fi transportat la spitalul județean Sibiu.

video

 

Join the Conversation

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Cate victime si cati raniti trebuie sa mai fie pentru a se face ceva pentru pietonii care vor sa traverseze acest bulevard? Oare PRIMARIA doarme? Oare nu mai exista reguli in tara aceasta deloc? Oare nu mai exista inca 2 sau 4 semafoare disponibile pentru o zona atat de circulata? Oare nu exista metode de a limita viteza pe acest bulevard? RUSINE sa va fie ! Oameni nevinovati, care trec regulamentar, platesc cu VIATA pentru indolenta si nesimtirea vitezomanilor si a oamenilor de decizie din PRIMARIE!

  2. Pietonul nu voia sa treaca strada. Pietonul tocmai trecuse strada regulamentar, mai avea doi pasi si iesea de pe trecerea de pietoni.