VIDEO – Mama Denisei Voilean rupe tăcerea: ’’Pe acoperișul blocului au fost două sau trei profesoare’’

Cristina Voilean, mama adolescentei ce a căzut în gol de pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, rupe tăcerea și spune că în seara în care fiica ei și-a pierdut viața, la locul tragediei au fost mai multe cadre didactice.

„Inainte de asta au fost doua sau trei profesoare de la liceul Textil. Trei adulti care au vizitat blocul. Mi se pare ceva inadmisibil, chiar daca au avut intentia sa vada Sibiul de sus, in momentul ala trebuia sa-i ia si sa plece de acolo”, spune Cristina Voilean. Se pare că profesoarele și o parte din elevi ar fi coborât de pe bloc înainte de a avea loc această tragedie.
CITIȚI ȘI: Conducerea școlii la care Denisa Voilean a fost elevă: ’’Suntem alături de familia îndoliată’’
„Blocul ala era frecventat de mult, nu de acum. Si inevitabilul se putea produce orisicand dar asta a fost sa fie, copilul meu. Puteau sa ia masuri, sa fac ceva. Locatarii sau cine locuia acolo”, mai spune femeia. Denisa va fi înmormântată sâmbătă la ora 13.00 în Cimitirul Municipal din Sibiu. VIDEO AICI.

Sursa video: Știrile Pro Tv

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

VIDEO – Mama Denisei Voilean rupe tăcerea: ’’Pe acoperișul blocului au fost două sau trei profesoare’’

Cristina Voilean, mama adolescentei ce a căzut în gol de pe acoperișul blocului Turn de pe Milea, rupe tăcerea și spune că în seara în care fiica ei și-a pierdut viața, la locul tragediei au fost mai multe cadre didactice. "Inainte de asta au fost doua sau trei profesoare de la liceul Textil. Trei adulti care au vizitat blocul. Mi se pare ceva inadmisibil, chiar daca au avut intentia sa
Loading...