Proteste duminică de la Sibiu. Aproximativ 80 de oameni au mers în Piața Mare

În jur de 80 de oameni au ieșit duminică seară din case pentru a participa la un protest autorizat în zona centrală a Sibiului.

Aproape 80 de persoane au venit duminică seara la un protest împotriva corupției în Piața Mare din Sibiu, manifestarea fiind autorizată de către primărie începând cu ora 18,00. rotestatarii care și-au dat întâlnire pe site-urile de socializare au înfruntat vremea rece și ploioasă și au rămas în Piața Mare și pe bulevardul Nicolae Bălcescu din centrul istoric al Sibiului până în jurul 20,00, după care acțiunea s-a încheiat, oamenii risipindu-se, anunță Agerpres. Proteste au avut loc și în Capitală și marile orașe, precum Cluj Napoca sau Brașov. S-a scandat „Hoţii”, „PSD, ciuma roşie”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu”, „DNA să vină să vă ia”, „Nu vrem să fim o naţie de hoţi”, „La închisoare, nu la guvernare”, „Parlament penal, marş la tribunal”, „Augustin nu ceda, noi suntem de partea ta”.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

Proteste duminică de la Sibiu. Aproximativ 80 de oameni au mers în Piața Mare

În jur de 80 de oameni au ieșit duminică seară din case pentru a participa la un protest autorizat în zona centrală a Sibiului. Aproape 80 de persoane au venit duminică seara la un protest împotriva corupției în Piața Mare din Sibiu, manifestarea fiind autorizată de către primărie începând cu ora 18,00. rotestatarii care și-au dat întâlnire pe site-urile de socializare au înfru
Loading...