Ora de Sibiu
Știri in direct

Sibian prins cu 206km/h pe A1 între Sibiu și Deva. A primit și o amendă usturătoare

0 86

Un bărbat de 43 de ani din Sibiu s-a ales cu permisul suspendat pe 90 de zile și cu o amendă de 2.030 de lei după de a fost depistat că mergea cu o viteză de peste 200 km/h pe A1, Deva – Sibiu.

Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat sâmbătă doi bărbați care conduceau cu viteze de 190 km/h și 206 km/h, pe autostrada A1. Cei doi au fost sancționați contravențional, totodată, fiindu-le reținute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.
La data de 18 martie, în jurul orei 15.00, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, pe autostrada A1 Sibiu — Deva, doi bărbați, conducând cu viteză excesivă.
Primul bărbat, de 32 de ani, din Brăila, a fost depistat la kilometrul 281 al autostrăzii, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 190 km/h.
Al doilea bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Sibiu, a fost depistat la kilometrul 257 al autostrăzii, în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 206 km/h.
Polițiștii l-au sancționat pe primul cu amendă contravențională, în valoare de 1.305 lei și pe al doilea cu amendă de 2.030 de lei, iar, ca măsură complementară, le-au reținut permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile anunță Agerpres.

Primește titlurile instant

Loading...
Comentarii
Incarca...
Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...