VIDEO – Legenda rock an roll-ului, Chuck Berry, a murit la vârsta de 90 de ani

Veste extrem de tristă de peste Ocean. Legendarul Chuck Berry a decedat sâmbătă la ora locală 13.26 într-o suburbie a orașului american St. Louis.

Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, a murit la vârsta de 90 de ani, a anunţat, sâmbătă, Poliţia din statul american Missouri, informează BBC citat de News. Cântăreţul american a fost descoperit decedat, sâmbătă, într-o reşedinţă aflată într-o suburbie a oraşului St. Louis, a anunţat Poliţia din comitatul american St. Charles.
Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Poliţiei din comitatul St. Charles, paramedicii au răspuns unui apel de urgenţă şi au ajuns la acea reşedinţă din St. Louis în jurul orei locale 12.40. Poliţiştii şi paramedicii au descoperit în locuinţă un bărbat care nu mai prezenta semne vitale.
”Din păcate, bărbatul, în vârstă de 90 de ani, nu a mai putut fi resuscitat, iar decesul lui a fost pronunţat la ora locală 13.26. Departamentul de Poliţie din comitatul St. Charles confirmă, cu tristeţe, decesul lui Charles Edward Anderson Berry Sr., cunoscut sub identitatea legendarului muzician Chuck Berry”, se afirmă în acelaşi mesaj.

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi

VIDEO – Legenda rock an roll-ului, Chuck Berry, a murit la vârsta de 90 de ani

Veste extrem de tristă de peste Ocean. Legendarul Chuck Berry a decedat sâmbătă la ora locală 13.26 într-o suburbie a orașului american St. Louis. Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, a murit la vârsta de 90 de ani, a anunţat, sâmbătă, Poliţia din statul american Missouri, informează BBC citat de News. Cântăreţul american a fost descoperit decedat, sâmbătă, într-o
Loading...