Două profesoare surori de la Liceul Textil erau pe acoperișul blocului Turn în seara morții Denisei Voilean

0 627

Începe să se facă lumină în cazul morții Denisei Voilean. Conducere Colegiului Tehnic ’’Cibinium’’ a confirmat că două profesoare ce predau la această unitate de învățământ au fost pe acoperișul blocului Turn în seara tragediei. Acestea au plecat de acolo înainte ca fata să cadă în gol mai bine de nouă etaje.

Declarațiile mamei Denisei Voilean, cum că pe acoperiș au fost două profesoare în seara în care fiica ei a căzut de pe bloc, sunt confirmate de către conducerea unității de învățământ la care acestea predau. Este vorba de Colegiul Tehnic „Cibinium”, din municipiul Sibiu, iar directorul unităţii, Mona Ciubotaru, a confirmat acest lucru. Aceasta spune că doi dintre adulţii la care se face referire sunt angajaţi ai unităţii de învăţământ, dar aceștia au părăsit locul înaintea incidentului.
CITIȚI ȘI: Doi adulți și o profesoară vor fi audiați de Parchet în cazul morții Denisei Voilean
„Au fost, într-adevăr, două profesoare de la noi care au urcat cu două eleve, dar au plecat înainte de a se întâmpla acel eveniment. Profesoarele respective erau în timpul liber, nu era nicio acţiune organizată de şcoală. S-au întâlnit întâmplător pe stradă cu elevele noastre şi aşa au urcat pe bloc să admire Sibiul”, a declarat Mona Ciubotaru pentru News.ro.
CITEȘTE ȘI: Mama adolescentei ce a murit la Sibiu, rupe tăcerea
Profesoarele sunt surori
Cele două cadre didactice care au fost pe acoperiș sunt surori, iar una dintre ele locuiește chiar în zona unde a avut loc tragedia de săptămâna trecută. Acestea erau cu copii lor atunci când s-au întâlnit cu trei eleve ce le-au invitat să urce pe blocul turn ca să admire Sibiului. Acestea au fost de accord, dar se pare că nu au zăbovit prea mult pe acoperiș și chiar le-au spus fetelor la plecare că ar fi bine să coboare și ele.
CITEȘTE ȘI: FOTO – Zeci de coroane și un mesaj emoționant de la colegi pentru Denisa. Unchiul fetei e devastat
„Elevele noastre se cunoşteau cu eleva care a decedat. Au fost trei eleve de la noi de la şcoală, iar profesoarele au stat de vorbă cu ele, după care au plecat. Înainte de a pleca le-au spus elevelor: «Haideţi, coborâţi şi voi, nu mai rămâneţi aici. Aveţi grijă la balustradă să nu cădeţi şi haideţi mai bine cu noi». Elevele ar fi spus că mai râmân puţin şi coboară şi ele”, a mai spus Mona Ciubotaru.
VEZI ȘI: ”Denisa, te rugăm să ne ierți!”
Altfel Inspectoratul Şcolar Sibiu a anunţat că nu va lua nicio măsură împotriva celor două profesoare pentru că acestea se aflau în timpul liber. Foto – Facebook/Denisa Voilean

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.