baschet csu sibiu bc mures 16 copy

Baschetbaliștii sibieni joacă o nouă partidă în deplasare, marți, 21 martie 2017, de la ora 17:30, cu BC Timișoara. Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport 4. După Timișoara, CSU Sibiu primește sâmbătă vizita celor de la Steaua CSM Eximbank.

După două partide consecutive în deplasare, la Cluj și Oradea, CSU Sibiu se pregătește de al treilea meci la Timișoara, de unde speră să se întoarcă cu o victorie.
”Suntem pe ultima sută de metri, începem returul fazei a doua a campionatului și trebuie să facem tot ceea ce e omenește posibil să ne menținem în lupta pentru locurile 2-3. În aceste condiții, victoria din meciul de mâine cu Timișoara este foarte importantă și sperăm să o obținem. Timișoara are o echipă foarte valoroasă, care a reușit să câștige confruntările cu echipe cu care noi nu am putut până acum. Așadar, va fi un test greu, exact așa cum au fost toate jocurile cu ei până acum!”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
În acest sezon, echipa noastră a învins în toate cele trei confruntări pe cei de la BC SCM Timișoara.
În etapa următoare, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, în confruntarea cu Steaua CSM Eximbank, partidă ce nu va fi televizată. Bieltele pentru acest meci se vor pune în vânzare începând de luni, 20 martie 2017, la sediul Clubului din str. Rennes, nr.2, și pe www.csusibiu.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu