politie locala

Șelimbărul intră în rândul puținelor comune din România care au Poliție Locală. Primăria a decis să înființeze acest serviciu la care vor fi angajate opt persoane și va avea două mașini de intervenție la dispoziție.

Șelimbărul va avea din acest an serviciu de Poliție Locală. În bugetul pentru 2017 s-au alocat 138.000 de lei pentru achiziția a două autoturisme destinate acestui serviciu și încă 40.000 de lei pentru echipamente necesare. ’’Era necesară înființarea acestui serviciu de Poliție Locală. Vor fi angajate opt persoane, iar sediul alocat va fi în clădirea Primăriei. Se vor achiziționa și două mașini precum și echipamentele necesare. Estimăm că în câteva luni polițiștii locali vor trece la treabă’’, a explicat primarul Șelimbărului, Marius Grecu.
Investițiile pentru înființarea acestui serviciu sunt prinse în proiectul de buget ce va fi supus aprobării consilierilor locali la ședința ordinară din această lună.grecu 1CITEȘTE ȘI: Primăria Șelimbăr construiește creșe și grădinițe pe Brana și Doamna Stanca
Conform proiectului, Șelimbărul va avea un buget de aproape 28 de milioane de lei, cei mai mulți bani urmând să fie acordați capitolului investiții în infrastructură.
Sistem de supraveghere video în toată comuna
Tot la investiții importante semnalăm și montarea unui sistem de supraveghere video în toată comuna, respectiv în Șelimbăr, Veștem, Mohu și Bungard, iar pentru această investiție s-a prins în buget suma de aproximativ 337.000 lei. Peste 268.000 de lei se vor cheltui pentru montarea de 20 de noi stații de autobuz în comună și satele aparținătoare.
VEZI ȘI: Investiții în 2017 la Șelimbăr – Se înființează Poliția Locală și se face studiu SF pentru construirea unui bazin olimpic
Tot în Șelimbăr vor fi construite două noi grădinițe și creșe. Detalii AICI.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu