VIDEO – Directorul CNM Astra despre Muzeul în Aer Liber ca spațiu de viață

0 163

Casa Franceză sau Casa Ille et Vilaine după cum este cunoscută de sibieni, este miercuri gazdă pentru o dezbatere despre Muzeul ca spațiu de viață. Invitat este Ciprian Ștefan, director al CNM Astra din Sibiu.

În luna martie, Casa Ille et Vilaine, îl are ca invitat pe Ciprian Ștefan, Director General al Complexului Național Muzeal Astra. Acesta va aduce cele mai noi informații despre modul în care Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului se pregătește să devină un spațiu de viață, atât pentru sibieni, cât și pentru turisti. În afara prezentării așteptată cu mare interes și curiozitate, cei prezenți vor avea parte și de un schimb dinamic de întrebări și răspunsuri, privind acest spațiu de cultură, educație și agrement.

LIVE VIDEO de Casa Franceză – Directorul CNM Astra vorbește despre Muzeul în Aer Liber ca spațiu de viață. ACUM IN DIRECT pe Ora de Sibiu ? Detalii aici: https://goo.gl/3nanKl

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 22 martie 2017

Ora de Sibiu transmite în direct dialogul și discuțiile de la fața locului, miercuri de la ora 19.00, atât pe site cât și pe pagina noastră de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.