VIDEO – Doi români răniți în atacul de la Londra. Patru persoane au murit și alte douăzeci au fost rănite

0 115

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat miercuri seară că printre cei douăzeci de răniți în atacurile de la Parlamentul Britanic se numără și doi cetățeni români. Patru oameni au murit.

Doi cetăţeni români au fost răniţi în atacul de la Londra şi au fost transportaţi la spitale, anunţă MAE. Ministerul Afacerilor Externe exprimă profundul regret şi condoleanţe pentru pierderea de vieţi omeneşti în urma atacului care a avut loc la Londra şi exprimă întreaga solidaritate cu poporul britanic.
”În urma demersurilor de urgenţă întreprinse de Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord pe lângă autorităţile locale, cu privire la identificarea cetăţeniei victimelor, Ministerul Afacerilor Externe transmite următoarele: din cele mai recente informaţii obţinute de la autorităţile locale, au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenţei medicale”, precizează Ministerul de Externe.
Scotland Yard a prezentat un film al atacului de miercuri de la Parlamentul din Londra, a lăsat să se înţeleagă că cele două incidente de securitate au avut un singur autor.


https://youtu.be/ZsrwTxc_0VQ
“Atacul a început când o masină” a intrat în multime pe podul Westminster, “rănind mai multe persoane, inclusiv trei ofiţeri de poliţie”, a anunţat reprezentantul Scotland Yard, Mark Rowley. El a precizat că, deocamdată, autorităţile cred că a fost un singur atacator, dar nu exclude alte posibilităţi. Rowley nu a precizat dacă au fost făcute arestări, precizând că ancheta este în curs.

https://youtu.be/M0S6gUmjYGQ

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...