Sibianul Gabriel Gheorghe ratează numirea în fruntea Antifraudei de la ANAF

345

Fostul candidat ALDE la alegerile parlamentare, sibianul Gheorghe Gabriel, nu va mai fi numit la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Premierul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea lui Petre-Dragoş Voinescu de la conducerea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). În locul lui Voinescu a fost numit Marin-Marius Florea, fost director pentru Activitate de Inspecţie Fiscală în cadrul Direcţiei Judeţene de Finanţe Giurgiu. El lucrează în sistemul finanţelor publice din 1998.
Iniţial, pentru acest post a fost luat în calcul Gabriel Gheorghe, fost candidat din partea ALDE la ultimele alegeri parlamentare. Acesta a recunoscut public că este luat în calcul pentru conducerea Antifraudei, dar numele său a căzut în final în urma negocierilor politice, scrie Profit.ro. Petre-Dragoş Voinescu a fost numit, în noiembrie anul trecut, prin detaşare, în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, cu rolul de a coordona Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.