Un medieșean a fost țepuit prin Metoda Accidentul. Bărbatul a rămas fără 10.000 de euro

0 128

 

Un bărbat în vârstă de 81 de ani, domiciliat în Mediaș a rămas fără 10.000 de euro, după ce a fost păcălit prin Metoda Accidentului.

Autorii și-au schimbat abordara de acestă dată, spre deosebire de alte înșelăciuni de acest gen. Bărbatul a fost oprin de o femeie pe strada Mihai Eminescu din oraș, iar aceasta l-a rugat să îi spună unde se află spitalul din oraș.

Bărbatul s-a oferit să o ajute și s-a urcat într-o mașină alături de femeie și de alți doi indivizi. În drum spre spital, femeia i-a povestit că soțul și fiul ei sunt infernați în spitalul din Mediaș, unul dintre ei urmând să fie operat. Femeia i-a cerut medieșeanului un împrumut de 5.000 de euro, iar bărbatul a fost de acord. De la spital, bărbatul țepuit alături de femeie și cei doi bărbați s-au dus la locuința medieșeanului, iar în timp ce acesta îi dădea cei 5.000 de euro femeia i-a mai cerut încă 5.000 euro împrumut, lăsându-i o geantă de laptop care era închisă cu un lacăt despre care femeie a spus că în interior se află 10.000 de dolari, dar nu se poate deschide.

Cei trei indivizi s-au făcut nevăzuți, iar medieșeanul și-a dat seama că a fost păcălit. A anunțat imediat Poliția, iar acum cazul este cercetat de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din oraș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.