VIDEO – Șelimbărul va avea o Agendă Culturală din 2017. Să vină concertele și evenimentele de calitate

0 149

Comuna Șelimbăr va avea din acest an o Agendă Culturală de evenimente, la fel cum se întâmplă și în capitala județului. Suma alocată pentru aceasta se va stabili și aproba odată cu bugetul localității pentru anul în curs, după care se va deschide sesiunea de depuneri a proiectelor. Anunțul a fost făcut în direct pe Ora de Sibiu, de către primarul Marius Grecu.

Șelimbărenii mai primesc o veste bună acum la început de primăvară. Primăria și Consiliul Local au decis ca din acest an să fie înființată o Agendă Culturală de evenimente, la fel cum e întâmplă deja de zece ani în municipiul Sibiu. Se va organiza o sesiune de depuneri de proiecte, iar apoi se va face o selecție pentru finanțarea acestora. Administrația locală își dorește astfel să vină în întâmpinarea locuitorilor comunei, locuitori care vor avea parte de evenimente culturale de calitate exact așa cum se întâmplă și la vecinii din Sibiu. ”Ca și noutate în Bugetul Șelimbărului din acest an se regăsește și o Agendă Culturală a comunei. Am spus mereu și mai repet încă odată și acum. Ne dorim să ne identificăm cu lucrurile care se pot face și în Șelimbăr. (..) După aprobarea bugetului vom deschide sesiunea de depuneri de proiecte pentru această Agendă Culturală”, a explicat primarul Marius Grecu, într-un interviu acordat vineri pentru Ora de Sibiu.


”Din punctul meu de vedere identitatea comunei este legată de bătălia lui Mihai Viteazu, dar și de sașii care au fost în comună pentru că majoritarea obiceiurilor au fost preluate de la ei. Ori aceste lucruri și multe altele trebuie scoase în evidență și valorificate”, a mai spus acesta.
Urmăriți mai jos înregistrarea integrală a interviului acordat de primarul din Șelimbăr pentru Ora de Sibiu.

LIVE VIDEO – Primarul Șelimbărului la ’’Interviuri pe Față’’. Discuție în direct cu Marius Grecu. Acum live pe Ora de Sibiu

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 24 martie 2017

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.